STEAKHOUSE DAAN

STEAKHOUSE DAAN Grillspecialiteiten, pasta's, shoarma en salades

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2994 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Steakhouse Daan. Meer weten? Ontdek meer

14 aug 2022 om 22:28 Het was goed en lekker.
13 aug 2022 om 8:38 Enorm jammer, de pizza had een keiharde rand en was sompig van binnen, de pasta carbonara smaakte niet eens naar carbonara, en bij de broodjes hete kip werd er alleen een bak kip geleverd zonder brood. Smaakte ook allemaal niet lekker, zonde
12 aug 2022 om 22:57 Heerlijk gegeten weer!
12 aug 2022 om 20:55 Eten was niet lekker helemaal klef en zacht, zat ook bijna geen vlees in. Hier bestel ik nooit meer
11 aug 2022 om 10:00 Bestelling kwam 40 minuten te vroeg!! De spareribs waren zwart geblakerd Patatjes prima
9 aug 2022 om 20:57 Heerlijk gegeten en snel bezorgd!
9 aug 2022 om 12:03 Duurde wat langer en eten was redelijk lauw. Wel superlekker
8 aug 2022 om 23:41 Heel goed
7 aug 2022 om 21:03 We hadden mixed grill en ik hou niet van spare ribs en kreeg in plaats ervan een vieze hamburger..... best een dure schotel. Me zoon had een pizza salami die veel te zout was en zuur proefde. Ook waren de uitjes van me schotel zuur helaas
7 aug 2022 om 20:12 Varkenshaassate was smerig taai en vies is was ook smerig dame blanche met Carmel sauveren vies het ijs was ook niet te eten nooit meer bagger
5 aug 2022 om 22:21 Very small beef. I am still hungry. I have ordered this same dish before and it was much better then today. Looks like kids menu.
3 aug 2022 om 19:25 de varkenshaas was aangebrand, stokbrood was keihard de patat was zacht en koud. De vorige keer dat ik dit besteld had was het vlees sappig en mals de patat was heerlijk krokant en ook de stokbrood was lekker vers. De sla was prima. 25 e voor sla????